Εντοπίστηκαν οι διαρρήκτες οι οποίοι, το Φεβρουάριο του 2016, εισέβαλαν, με τη μέθοδο του ριφιφί, σε τρία καταστήματα, σε εμπορική στοά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Ο ένας από τους δράστες, ένας 26χρονος Αλβανός, συνελήφθη, χθες, σε περιοχή της Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, το Σαββατοκύριακο της 27ης προς την 29η Φεβρουαρίου, είχαν διαρρήξει την είσοδο της στοάς, μπήκαν μέσα κι άρχισαν να ανοίγουν καταστήματα...

Πρώτα μπήκαν σε τυπογραφείο, έπειτα σε κατάστημα πώλησης υφασμάτων και από εκεί, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και μπήκαν στο γειτονικό κοσμηματοπωλείο. Απενεργοποίησαν τον συναγερμό και τις κάμερες και, με την ησυχία τους, έκλεψαν τα χρυσαφικά που βρήκαν στις προθήκες, αλλά και πλάκες χρυσού και νομίσματα αξίας άλλων χωρών, που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο. Από τα δυο πρώτα καταστήματα είχαν κλέψει χρήματα και αντικείμενα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φθάνει τα 176.800 ευρώ.


Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του 7ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.