«Έφυγε» το απόγευμα της Δευτέρας από τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, η 17χρονη Νίκη Νικολόπουλου, κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή
Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου.


Η Νίκη Νικολοπούλου πριν από περίπου 10 ημέρες αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πως η 17χρονη είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Στην συνέχεια εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο βουλευτής αποχαιρέτισε την κόρη του με μια ανάρτηση στο Facebook.Οι γονείς της έχουν αποφασίσει να δωρίσουν, προς μεταμόσχευση, τα ζωτικά όργανα της 17χρονης κόρης τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με μήνυμά του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης τη βαθιά του οδύνη. «Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο  ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου», πρόσθεσε.

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασαν και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καθώς και η Ένωση Κεντρώων.