Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η ΓΕΝΕΣΙΣ γίνεται η πρώτη Κλινική Γυναίκας στη Βόρεια Ελλάδα που αποκτά επίσημη πιστοποίηση
από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικών Υπηρεσιών με εξειδίκευση στον Ιατρικό Τουρισμό, TEMOS International, σύμφωνα με το πρότυπο “Quality in International Patient Care’’.

Το σύστημα πιστοποίησης TEMOS θέτει στο επίκεντρο τον ασθενή στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης διεθνών ασθενών σε νοσοκομεία, σε όλο τον κόσμο, μέσω της προώθησης και της διασφάλισης βέλτιστων πρακτικών. Πρόκειται για το μοναδικό Σύστημα Πιστοποίησης Ιατρικών Υπηρεσιών παγκοσμίως, το οποίο εστιάζει στη Διαχείριση του διεθνούς ασθενή (International Patient) και τον Ιατρικό Τουρισμό, παρέχοντας πιστοποίηση υπηρεσιών υγείας και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης διεθνών ασθενών και ανάπτυξης υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού.

Η λεπτομερής επιθεώρηση της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ από ομάδα διεθνών επιθεωρητών της TEMOS International πραγματοποιήθηκε στις 20,21 και 22 Απριλίου 2016. Οι διεθνείς επιθεωρητές αξιολόγησαν τις δομές και το σύνολο των λειτουργιών της Κλινικής, διαπιστώνοντας: πολύ υψηλά ποιοτικά standards, άριστη διαχείριση και εξυπηρέτηση των ασθενών, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που εγγυάται στον ασθενή υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, τήρηση βέλτιστων πρακτικών και κάλυψη των απαιτήσεων εγχώριων και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών και λοιπών εμπλεκομένων φορέων, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγορά υπηρεσιών του Ιατρικού Τουρισμού.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί επιβεβαίωση των κορυφαίων υπηρεσιών που παρέχει η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, ενισχύοντας περαιτέρω το κύρος της και βοηθώντας της στην προσέλκυση πελατών από νέες αγορές του εξωτερικού στις οποίες στοχεύει με αξιώσεις.

Έχοντας πλέον λάβει, πέραν της πιστοποίησης κατά TEMOS σύμφωνα με το πρότυπο “Quality in International Patient Care’’, και τις πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008 και ISO 15189:2012, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ αποτελεί αποδεδειγμένα μια σύγχρονη μονάδα, με εμφανή την παρουσία της στη διεθνή ιατρική κοινότητα.