Στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Λ. Κιοσέογλου, επιτέθηκε επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης!


Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παν. Αβραμόπουλος, με αφορμή επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Κατοίκων Κέντρου Πόλης. 

Ο κ. Αβραμόπουλος εξιστόρησε πως επιχειρηματίας που δεν είχε άδεια τραπεζοκαθισμάτων, είχε καλύψει ακόμη και το οδόστρωμα στην πλατεία Χρηματιστηρίου, επιτέθηκε και τραμπούκισε κατά του εντεταλμένου συμβούλου.

"Πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την ιστορία. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε ότι μπορούν 20-30 παραβάτες, με απολύτως βάναυσο τρόπο, να παραβιάζουν τη νομιμότητα και να καταπατούν το δημόσιο χώρο με προκλητικό τρόπο. Θεωρώ δε αδιανόητο το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς ειδοποιούνται για επικείμενους ελέγχους ώστε να προλαβαίνουν την τελευταία στιγμή να παρουσιάζονται νόμιμοι τη στιγμή του ελέγχου. Να εντοπιστεί πού βρίσκεται το πρόβλημα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.