Στην εκδοχή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών φαίνεται να καταλήγει η αστυνομία, σχετικά με τα όσα έγιναν, σήμερα το μεσημέρι, σε δρόμο της Τούμπας, έξω από σχολείο!


Συγκεκριμένα, άγνωστος πλησίασε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 66χρονος και τον πυροβόλησε με πιστόλι στα πόδια τρεις φορές!

Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, ενώ ιδιαίτερη ανησυχία υπήρξε καθώς το σκηνικό εκτυλίχθηκε δίπλα σε προαύλιο σχολείου της περιοχής! Μάλιστα, μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο, έτρεξαν να προστατευθούν μέσα στο κτίριο, μη  γνωρίζοντας τι συνέβαινε!

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει στην περιοχή δικυκλιστές της ομάδας "Ζ" και περιπολικά της Αμέσου Δράσεως. Σε χρόνο ρεκόρ έφθασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 66χρονος, ο οποίος φέρει τραύματα στη μηριαία χώρα και των δύο ποδιών. 

Οι πληροφορίες θέλουν τον 66χρονο να έχει καταδικαστεί, παλιότερα, για υπόθεση ναρκωτικών κι έτσι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η επίθεση να είναι θέμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Μάλιστα, ο τρόπος της επίθεσης (μέρα μεσημέρι, από δράστη που δεν έδειξε τον παραμικρό δισταγμό να πυροβολήσει) δείχνει εκτέλεση συμβολαίου!

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, πάντως, η αστυνομία, είναι προσεκτική στις διατυπώσεις και αποφεύγει κάθε εικασία.

Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.