Συλλαλητήριο κατά του Ασφαλιστικού οργανώνουν αύριο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μαζί με την ΕΔΟΘ και τους Επιστημονικούς φορείς της πόλης.
Το ΕΚΘ, η ΕΔΟΘ και οι φορείς απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους νέους της πόλης να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2015, στις 17:30 στο άγαλμα Βενιζέλου, ζητώντας εδώ και τώρα την απόσυρση του ηθικά μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου".
Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διεκδικούν:
- Ασφαλιστικό βιώσιμο χωρίς περικοπές.
- Δουλειές και σύνταξη για όλες τις γενιές.
- Καμία αλλαγή στην κοινωνική ασφάλιση που θα μετατρέπει τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας.
- Άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.