Τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν από το βράδυ στα βορειοδυτικά ορεινά.


Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη 6 Μποφόρ και βαθμιαία 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση:

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές από το απόγευμα.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα ενταθούν και πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιόνια το βράδυ στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα ενταθούν και ενδέχεται να είναι κατά κατά τόπους εντονα . Χιόνια από το βράδυ στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 , στα νότια 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν . Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 04-03-2016
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πρόσκαιρα στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο πιθανώς να είναι ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.