Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης, οπλοφορία, οπλοχρησία, ληστεία κατά συναυτουργία και αντίσταση αναζητούνταν 34χρονος Αλβανος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη!Συγκεκριμένα, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν τρία Εντάλματα Σύλληψης από Ανακριτές του Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μία Διάταξη του Προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης, και ένα Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς και της ληστείας κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση, από κοινού και κατ’ επάγγελμα και για αντίσταση.

Ο αλλοδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της Ανάληψης, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαβατήριο το οποίο ήταν εμφανώς πλαστό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.