Η άνοιξη δείχνει τα... δόντια της στη Βόρειο Ελλάδα. Σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου έχει σχηματιστεί παγετός και απαιτούνται αντιολοσθητικές αλυσίδες.


Αναλυτικά:

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους που οδηγούν στα Χιονοδρομικά Κέντρα Καϊμάκτσαλαν (Πέλλας) και Σελίου (Ημαθίας), ύστερα από τη χιονόπτωση που εκδηλώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα. Προβλήματα παρουσιάζονται σε σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω υπερχείλισης χειμάρρων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στους επαρχιακούς δρόμους Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν και Άρνισσας προς το ίδιο Χιονοδρομικό Κέντρο (από το 20ο έως το 25ο χλμ.). Το ίδιο για την κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (από το 20ο έως το 26ο χλμ.)

Να θυμίσουμε ότι, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μανδρών - Γαλλικού και στον παράπλευρο δρόμο της νέα εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.