Ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων στα φημισμένα καρναβάλια της Πάτρας, της Ξάνθης, της Φλώρινας και του Τυρνάβου, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το τραίνο για να ταξιδέψουν στους παραπάνω προορισμούς οικονομικά,
με ασφάλεια και με άνεση ώστε να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις καθώς επίσης και στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Ειδικότερα, για τους εκδρομείς που έχουν προορισμό την Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο. Στη συνέχεια οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν στη Αχαϊκή Πρωτεύουσα με λεωφορεία από το Κιάτο των οποίων τα δρομολόγια θα ενισχυθούν από την Πέμπτη 10/03/2016 έως και την Τρίτη 15/03/2016.

Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από το Αεροδρόμιο προς το Κιάτο ξεκινούν κάθε μια ώρα και ο συνολικός χρόνος διαδρομής μέχρι την Πάτρα είναι τρείς ώρες.

Επίσης στον τοπικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας για το Σάββατο 12/03/2016 και για την Κυριακή 13/03/2016, δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αυξάνεται η χωρητικότητα των συρμών, ώστε οι πατρινοί αλλά και οι επισκέπτες να μετακινηθούν, γρήγορα και οικονομικά, από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Τέλος οι ταξιδιώτες της Βορείου Ελλάδος που επιθυμούν να επισκεφθούν τα καρναβάλια της Ξάνθης, της Φλώρινας και του Τυρνάβου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τραίνο για να μεταβούν στους προορισμούς τους και να συμμετάσχουν στη κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καθώς επίσης και στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr.