Το δράμα των προσφύγων κορυφώνεται, οι εικόνες καθημερινά συγκλονίζουν. Σε αυτές τις στιγμές όλοι οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς καλούνται να συνδράμουν, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των ανθρώπων αυτών.
Με αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης στους πρόσφυγες και τις οικογένειες τους, η ΟΝΝΕΔ στηρίζοντας το έργο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ταξιδεύει την Πέμπτη 17 Μαρτίου στην περιοχή της Ειδομένης, με σκοπό να προσφέρει στον καταυλισμό των προσφύγων είδη προσωπικής υγιεινής.
Τα προϊόντα θα συλλέγονται στα κατά τόπους γραφεία των Νομαρχιακών Επιτροπών και στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΝΝΕΔ (Μεσογείων 15, Αθήνα).
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.