Με κέφι, ξέφρενο χορό, χρώματα και δημιουργικές δραστηριότητες θα “πλημμυρίσει” το Σάββατο 5 Μαρτίου η πλατεία Ευόσμου, όπου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού & Πολιτισμού
Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι οι μικροί καρναβαλιστές θα γιορτάσουν την αποκριά διασκεδάζοντας με μουσική και χορό και συμμετέχοντας στα διαδραστικά δρώμενα όπως παιχνίδια, χειροτεχνίες, δραματοποιημένα παραμύθια με Κλόουν και άλλες ψυχαγωγικές δράσεις.
Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου καλεί και προσκαλεί όλα τα παιδιά να δώσουν το παρόν τους στη φετινή αποκριά, χρωματίζοντας με αισιόδοξα χρώματα, με αστείρευτο κέφι και τη δημιουργική τους φαντασία την κεντρική πλατεία του Δήμου.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.