Ημέρα  συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας η σημερινή  στη Θεσσαλονίκη.Η αυλαία ανοίγει στις
 08:30 έως τις 11:00  όπου με πρωτοβουλία του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, του οδοντιατρικού συλλόγου, του ιατρικού συλλόγου, του ΕΕΘ του φαρμακευτικού συλλόγου  και φοιτητών, θα πραγματοποιήσουν  έξω από τα Δικαστήρια παράσταση διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Στην συνέχεια στις 09:00π.μ.  άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου,θα κάνουν στα δικαστήρια  συμπαράσταση αλληλεγγύης για την υπόθεση της Τριανδρίας.

Στις 12:00 η ΕΔΥΕΘ και οι Τοπικές Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσον παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΜΑΘ για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο.

 Έξω από τα  γραφεία του ΟΑΣΘ θα γίνει  παράσταση διαμαρτυρίας για δωρεάν μετακίνηση ανέργων από την λαική επιτροπή του πέμπτου διαμερισμάτος Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ  στις 19:00 στην Αγία Βαρβάρα Τούμπας, Λαϊκές επιτροπές Τούμπας, θα κάνουν πικετοφορία  κατά του ασφαλιστικού που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.