Με τρία παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής στη Super League για τη σημερινή ημέρα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο, η Ξάνθη με γκολ προς το τέλος του αγώνα, «βύθισε» κι άλλο τον Πανθρακικό, ενώ Πλατανιάς και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν
ισόπαλοι με 1-1.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

Την αγωνιστική της άνοδο στον βαθμολογικό πίνακα συνεχίζει η SKODA Ξάνθη, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, και έκανε το έργο του για τη σωτηρία ακόμη πιο δύσκολο. Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Παπαστεριανό στο 85’ με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού Αθανασιάδη να φέρει σοβαρή ευθύνη.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας (79’ Κρίστοφερ), Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (56’ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (66’ Σκούρτης), Καπετάνος.

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (56’ Χρήστου), Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Χαβίτο (88’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (73’ Φωτάκης), Ντιγκινί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4-0

Ο Ολυμπιακός μετά τις ήττες σε ΟΑΚΑ και Βρυξέλλες, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 10′, ο Πουλίδο έκανε το 2-0 στο 65′, ο Καμπιάσο σκόραρε στο 74′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φορτούνης (85′). «Ομορφιές» από Κύζα μέχρι να… καθαρίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Κασάμι (68’Ιντέγε), Καμπιάσο, Κολοβός (69′ Φορτούνης), Ντομίνγκες (79′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Πουλίδο.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γροντής, Μπίτολο, Ουσέρο (75′ Κούρος), Μπρίτο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ (80′ Ματέι), Παπαδόπουλος (71′ Λε Ταλέκ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Ο Πλατανιάς έπαιξε με την φωτιά, δεν «τελείωσε» τον Παναιτωλικό όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 51′ λόγω της αποβολής του Μουνιός και οι Αγρινιώτες με άψογη τακτική από τον Ματζουράκη «χτύπησαν» στο 87′ με τον Μαρκόφσκι και έφυγαν με τον πόντο (1-1) από τα Περιβόλια. Για τους κρητικούς σκόραρε ο Γουνδουλάκης στο 7’.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (18′ λ.τρ. Δημήτρης), Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος, Μιλούνοβιτς (64′ Μενδρινός), Ράμος

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Μάρτιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Ρουσκουσέδα (63′ Κλέσιο), Κάπελ (76′ Βασιλούδης), Μουνιός, Μ. Πάουλο (69′ Φερέιρα), Μαρκόφσκι.