Φωτογραφία www.dimastin.gr
Σπασμένα το δεξί και το αριστερό φανάρι εμπρός, βαθούλωμα στην πίσω πόρτα του πόρτ μπαγκάζ ήταν ο απολογισμός επίθεσης που είχαμε το βράδυ της Δευτέρας σε περιπολικό της δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού. Επίσης έχει αφαιρεθεί το σήμα της μάρκας από την πίσω πόρτα του πόρτ μπαγκάζ.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όχημα βρισκόταν απέναντι των γραφείων της Δημοτικής Αστυνομίας, στο χώρο στάθμευσης των δημοτικών οχημάτων του δημοτικού καταστήματος Ελευθερίου Κορδελιού, μπροστά στο κτήριο της πολεοδομίας. 

Η υπηρεσία του δήμου θα προβεί  στις ανάλογες ενέργειες μέσω της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου ώστε να ασκηθεί μήνυση κατά αγνώστων.

« Είναι προφανές ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την επανασύσταση και την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και προσπαθούν με δολιοφθορές να υπονομεύσουν το έργο της,  καταστρέφοντας τον μηχανολογικό της εξοπλισμό. 

Οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες  απ όλους και το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβαρύνουν σ' αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο ακόμη περισσότερο το Δήμο. Παρ όλα αυτά η Δημοτική αστυνομία θα συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της προς όφελος των δημοτών και προς την εμπέδωση του αισθήματος της τάξης και της ασφάλειας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας.