Ανυπόγραφο κείμενο με ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, είδε
το φως της δημοσιότητας, μέσω της ιστοσελίδας indymedia του αντεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό, «όταν ο Φλαμπουράρης συνελήφθη να κλέβει οπώρες, όταν όντας υπουργός έκλεινε δουλίτσες με το δημόσιο για την κατασκευαστική του εταιρία, πρώτη του σκέψη ήταν να βρει σανίδα σωτηρίας στους μπάτσους για να μοντάρει ένα υπερασπιστικό σενάριο που θα απαξίωνε ακόμα και ο τελευταίος φτωχοδιάβολος μικροπαραβατικός. 

Στήνει ένα προ-χρονολογημένο μπακαλόχαρτο, επικυρωμένο από έναν μπατσάκο της ΓΑΔΑ, με το οποίο υποτίθεται ότι μεταβίβασε την εταιρία λίγο πριν γίνει υπουργός. Λες και κατασκευαστικές εταιρίες που τζιράρουν εκατομμύρια μεταβιβάζονται με ένα "γνήσιο υπογραφής" σ' ένα ΚΕΠ ή από έναν μπάτσο.
 
Ακόμα και ο Βουλγαράκης, με τη διαβόητη ρήση του περί νόμιμου και ηθικού, φαντάζει πιο ειλικρινής μες στον κυνισμό του» σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, που υποστηρίζει περαιτέρω:

«Δικό μας ζήτημα δεν είναι αν οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας είναι περισσότερο ή λιγότερο "ηθικοί". Είναι ότι συνεχίζουν να ρίχνουν (πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους, του εθνικού και διεθνικού κεφαλαίου) σε όλο και βαθύτερη φτώχια και εκμετάλλευση την τάξη μας: τους καταπιεσμένους, τους εκμεταλλευόμενους ή με μια μονάχα λέξη: τους προλετάριους. Και σε αυτό ο Φλαμπουράρης παίζει πρωτεύοντα ρόλο ως πρώτος τη τάξει υπουργός και master mind πίσω από τον Τσίπρα».

Στην εν λόγω ανάρτηση εκτοξεύονται και απειλές κατά του υπουργού Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 23.30 της Παρασκευής, ομάδα 10 ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά στην είσοδο του σπιτιού του υπουργού, στην οδό Βουλγαροκτόνου, και έριξαν δέκα βόμβες μολότοφ.
 
Αποτέλεσμα ήταν να υποστούν σοβαρές ζημιές δύο αυτοκίνητα (το ένα του γιου του κ. Φλαμπουράρη και το άλλο υπηρεσιακό της ΕΛ.ΑΣ.), ενώ ζημιές έγιναν και στην πρόσοψη της οικίας.

Αμέσως μετά τη δεύτερη σε βάρος του επίθεση (είχε δεχτεί άλλη μία, τον περασμένο Νοέμβριο), ο κ. Φλαμπουράρης είχε κάνει λόγο για συνεχιζόμενη στοχοποίηση στο πρόσωπό του και για εγκληματική ενέργεια ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να μετακομίσει από τα Εξάρχεια.

Το συμβάν είχαν καταδικάσει η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.