Εντοπίστηκαν σε ξηρά,  οι σοροί δύο εκ των τριών αγνοουμένων χειριστών
του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στα ανοιχτά της νήσου Κίναρου, ανάμεσα στην Αμοργό και Λέρου τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί στις 2:45 τα ξημερώματα.

Οι σοροί εντοπίστηκαν σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου, το οποίο πέταγε σε ύψος 400 ποδιών.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν οι Υποπλοίαρχοι Κωνσταντίνος Πανανάς Τσουλίτσης Αναστάσιος και ο Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου. Σύμφωνα με τον ANT1 oι οικείοι τους έχουν ήδη ενημερωθεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιους ανήκουν οι δύο σοροί που έχουν εντοπιστεί.

Το ελικόπτερο Augusta Bell είχε απογειωθεί από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού Νικηφόρος Φωκάς, στα πλαίσια της άσκησης Αστραπή και δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου τη στιγμή που εξαφανίστηκε.

Στις 4:40 εντοπίστηκε θερμικό ίχνος του ελικοπτέρου από εναέρια μέσα, το οποίο επιβεβαιώθηκε και οπτικώς λίγο μετά τις 7:00. Στην περιοχή έσπευσε η φρεγάτα Ύδρα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ακυρώνει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο.