H Γιαννίρης ΑΕ, κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Β. Ελλάδα με τις δραστηριότητές της να διευρύνονται και να επεκτείνονται διαρκώς. 


Η στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την επιχειρηματική υπεροχή, πάντα με αίσθημα ευθύνης, προς την κοινωνία, τους ανθρώπους μας, το περιβάλλον ενώ περνά και μέσα από την δημιουργία μιας προσωπικής επικοινωνίας, με όλους εκείνους τους ανθρώπους, που για χρόνια μας εμπιστεύονται την σχέση τους με το αυτοκίνητο.

Η εταιρία Γιαννίρης ΑΕ ιδρύθηκε το 1971 από τον Ιωάννη Γιαννίρη στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου με ιδιαίτερη επιτυχία διατηρώντας την αντιπροσωπεία της Citroen αλλά και της Skoda, ενώ το 2014 δημιούργησε την Peugeot Γιαννίρης Grande Avenue. Μια υπερσύγχρονη μονάδα στην ανατολική Θεσσαλονίκη με Πωλήσεις - Φανοποιείο - Βαφείο. Μέχρι σήμερα κατέχει ηγετική θέση τόσο στις πωλήσεις αυτοκινήτων όσο και στις υπηρεσίες του After Sales.

Συνεχίζοντας την δυναμική παρουσία στο χώρο πρόσφατα ανέλαβε την αποκλειστική εξουσιοδότηση για την αντιπροσώπευση της Jeep® στη Θεσσαλονίκη, με κάθετη μονάδα, πωλήσεις- συνεργείο- ανταλλακτικά, στην Μοναστηρίου 271. Η συνάντηση 2 μεγάλων brands στο χώρο του αυτοκινήτου, της Jeep® και της Γιαννίρης ΑΕ, συμπίπτει χρονικά με την μεγάλη επιτυχία που πέτυχε το νέο Jeep® Renegade να ψηφιστεί Αυτοκίνητο της χρονιάς 2016.

Τα μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» ψήφισαν το Jeep® Renegade ως το Αυτοκίνητο του 2016, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2015, στον Άλιμο. Την επιτροπή αποτελούν 23 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου οι οποίοι ψηφίζουν με βάση το πώς ένα μοντέλο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή αλλά και βάσει κριτηρίων όπως η τεχνολογία, η καινοτομία, το κόστος κτήσης και χρήσης, οι επιδόσεις και η ασφάλεια.   

Η επιτυχία του μοντέλου συνίσταται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως η κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, η σύγχρονη ξεχωριστή σχεδίαση, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης με κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες, η ευκολία και η πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση και η πλούσια γκάμα κινητήρων – κιβωτίων ταχυτήτων και συστημάτων μετάδοσης.

Από την κλασσική μάσκα με τις επτά γρίλιες μέχρι την ρωμαλέα εξωτερική σχεδίαση, το ολοκαίνουργιο Jeep® Renegade αποπνέει τη θρυλική κληρονομιά της μάρκας Jeep®. Το νέο Jeep® Renegade είναι η πλέον ολοκληρωμένη πρόταση, είτε κινείστε στα όρια της πόλης - χάρη στην εξαιρετική ευελιξία του - είτε ανακαλύπτοντας άγνωστα μονοπάτια της φύσης - χάρη στις ασυναγώνιστες εκτός δρόμου ικανότητές του.

Κλείστε τώρα ραντεβού για ένα test drive με το νέο Jeep® Renegade  Αυτοκίνητο του 2016 στη Jeep® Γιαννίρης (Μοναστηρίου 271) στο 2310546400 ή στο info@gianniris.gr.