Γενικά βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη. 25 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένουμε να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα από τις ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.


Αναλυτική πρόγνωση

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 το πρωί τοπικά 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα από τις ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις αναμένονται το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα από τις ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά, βορειοδυτικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα χαρακτηριστεί από νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 Μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε να εκδηλωθούν το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.