Η θηλιά έσφιξε κι άλλο για τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα 2-0 από τον Πλατανιά κι είδε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία να «ψαλιδίζονται» κι άλλο.


Άλλωστε πλέον απομένουν οκτώ ματς για την ομάδα της Κομοτηνής, με το πρόγραμμα να είναι «φωτιά», καθώς αντιμετωπίζει κατά σειρά τη Skoda Ξάνθη (εκτός), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), τον ΠΑΟΚ (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), τον Ατρόμητο (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός), τον Ηρακλή (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός).

Χρειάζονται, δηλαδή, οι Θρακιώτες ένα θαύμα ή εν πάση περιπτώσει μιαν αγωνιστική υπέρβαση άνευ προηγουμένου, για να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα και να μείνουν στη Super League.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡΣ: 18' Σελίν, 49' Ανγκούλο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 47' Χρήστου - 43' Γκνιάτιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 15' Ηλιάδης – 18' Μουνάφο
ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: -
Πανθρακικός(Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Χρήστου (79' Γαβριηλίδης), Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59' Φερνάντεθ), Ντιγκινί, Χαβίτο.
Πλατανιάς(Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σενίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (80' Τσουράκης), Μενδρινός (91' Ντίνας), Γουνδουλάκης (67' Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο.