«Για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας ούτε λέξη από τον Αλέξη!», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ για τη ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο, εκτιμώντας πως «μια από τα ίδια ακούσαμε και σήμερα από τον πρωθυπουργό».
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι επρόκειτο για εμμονή στις αδιέξοδες προτάσεις που αποδομούν το Ασφαλιστικό, «προσκλήσεις διαλόγου χωρίς περιεχόμενο» και «κούφια λόγια» την ώρα που τα αδιέξοδα για την οικονομία και την χώρα εντείνονται.
Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος καταλήγει επισημαίνοντας ότι υπήρξαν «φυσικά και οι γνωστές κατασκευές για τους «βαρβάρους», χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχαν επιχειρήματα ούτε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.