Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων και άντεξε να μείνει κοντά στο σκορ κόντρα στην Όλντενμπουργκ για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο, με το τελικό 83-71 να αποδίδει την εικόνα του αγώνα.


Ο «δικέφαλος» ακολουθούσε στο σκορ μέχρι το 40-39 αλλά με ένα ξέσπασμα οι γηπεδούχοι στο τέλος της δεύτερης περιόδου και στην αρχή της πρώτης , κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την νίκη, φτάνοντας σε διαφορά εως και 24 πόντους.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να «μαζέψει» την διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε πιο «αποδεκτά» επίπεδα, όπως αυτά των 12 πόντων της τελικής διαφοράς , αλλά με την ήττα εξανέμισε τις ελπίδες του για πρόκριση στην φάση των «16» του Eurocup.

Εκεί, πάντως, που νίκησε, ήταν στην... εξέδρα. Οι ηρωικοί φίλοι του, που άλλοι τον ακολούθησαν από τη Θεσσαλονίκη κι άλλοι βρέθηκαν εκεί από τη Γερμανία και άλλες χώρες, δε σταμάτησαν να φωνάζουν για να εμψυχώσουν τους παίκτες και τους χειροκρότησαν και μετά τη λήξη. Και οι παίκτες ανταπέδωσαν σ' αυτούς που "χιλιόμετρα κάνανε πάλι, για την αγάπη τους την πιο μεγάλη..."

«Αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν απίστευτο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Τους ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας. Ήταν εκπληκτικοί. Ήρθαν μιάμισι ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο και φώναζαν ασταμάτητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορώ να πω ότι ήταν συγκινητικοί οι οπαδοί και η παρουσία τους άγγιξε πολλά από τα παιδιά της ομάδας που ήταν επίσης συγκινημένα, γιατί δεν περίμεναν ή ίσως και να μην είχαν δει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πολύ…», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 48-39,74-49,83-71

Δείτε το βίντεο με τον κόσμο: