Το πανό, το πέναλτι και το χάλι του ποδοσφαίρου...Ένα πανό που... δεν έφυγε κι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, στιγμάτισαν τον αγώνα της Λειβαδιάς μεταξύ του τοπικού Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού, που έληξε με σκορ 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.


Το πέναλτι έγινε στο 60', πάνω στον Μπεν, με δράστη τον Μέστο. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ανέτρεψε καθαρά τον παίκτη του Λεβαδειακού, αλλά πέναλτι δεν δόθηκε.

Επίσης, στην ανάπαυλα ο διαιτητής του αγώνα αντιλήφθηκε την ύπαρξη υβριστικού πανό. Το πανό δεν απομακρύνθηκε αλλά... διπλώθηκε για να μη φαίνεται ο υβριστικός χαρακτηρισμός κατά του υπουργού Αθλητισμού, το παιχνίδι συνεχίστηκε κόντρα σε όσα προβλέπει ο κανονισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 0-2...

Να μαντέψουμε ότι, τώρα, θα έρθει ο υπουργός να επιβάλει, με νέα απόφαση αυτό που προβλέπει ο κανονισμός; Δυστυχώς, εκεί έχουμε φθάσει με όλους αυτούς τους άτολμους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε λέγονται παράγοντες, είτε διαιτητές...

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 57' Μπεργκ, 78' Εσιέν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 43' Μεντί, 67' Μπεν, 74' Στάθης, 79' Μάγκας /85' Αμπέιντ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ:
Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63' Γιακουμάκης) , Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75' Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (53' Μάγκας).
Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Αμπέντ, Ζέκα, Εσιέν (80' Ταυλαρίδης), Καλτσάς (70' Εβανζελίστα), Μπουμάλ, Μπεργκ (63' λ. τρ. Πέτριτς)


Σχόλια