Ένα πανό κατά του υπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, που "σήκωσαν" στο ημίχρονο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έχει διακόψει τον αγώνα στη Λειβαδιά -κι ενώ το σκορ δεν είχε ανοίξει (0-0)...


Ο διαιτητής, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, διαπίστωσε την ύπαρξη του πανό όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο για το β μέρος και ζήτησε να απομακρυνθεί. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και, μετά από διαβουλεύσεις, ο διαιτητής έδωσε εντολή στις δύο ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια!

Λίγο αργότερα κι ενώ είχαν περάσει 15' από την κανονική έναρξη του β μέρους, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς της ομάδας τους να κατεβάσουν το πανό.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και η... λύση που βρέθηκε ήταν να διπλωθεί το πανό στο σημείο όπου υπήρχε υβριστικός χαρακτηρισμός για τον κ. Κοντονή. O διαιτητής Δημητρόπουλος... ικανοποιήθηκε και, 25' μετά βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ξαναρχίσει ο αγώνας!

Να σημειωθεί ότι, καθόλη τη διάρκεια του α μέρους, από την πλευρά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ακούγονταν συνεχώς υβριστικά συνθήματα κατά του κ. Κοντονή, αλλά ο διαιτητής δεν είχε διακόψει τον αγώνα. Στο ημίχρονο φαίνεται πως άλλαξε τη διάθεση...