Σκηνές από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν, το πρωί του Σαββάτου, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία εντόπισε "βαποράκια ναρκωτικών και τα συνέλαβε μετά από άγρια καταδίωξη.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν δυο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 29 και 37 ετών, σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο. Τους παρακολούθησαν και διαπίστωσαν ότι κινούνταν σε "πιάςτες" τοξικομανών.

Τους πλησίασαν και ζήτησαν να ακινητοποιήσουν το όχημά τους, αλλά οι δύο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και, όταν, τελικά, το Ι.Χ. των δύο νεαρών ακινητοποιήθηκε, αυτοί πάλαιψαν με νύχια και με δόντια με τους αστυνομικούς, για να αποφύγουν τη σύλληψη, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν στην κατοχή τους πέντε μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 14,9 γραμμαρίων, έντεκα μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων κι ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 2,4 γραμμαρίων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, αντίσταση, απείθεια και περί ασφαλείας των συγκοινωνιών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.