Νίκη… έξι βαθμών πέτυχε η Καλλονή με 2-0 επί του Πανθρακικού στην Μυτιλήνη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, καθώς την πέτυχε κατά μιας ομάδας με την οποία θα κονταροχτυπηθούν ως το τέλος για το ποια θα γλιτώσει. 


Τα γκολ μπήκαν με κεφαλιές: Φαβάλι (με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαμπούρη) στο 53' και Αναστασιάδης στο 85' (επίσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου) ήταν οι σκόρερ.

Στους 10 βαθμούς πλέον η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, που πανηγύρισε το δεύτερο φετινή της «τρίποντο». Οδυνηρό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που το κρατάει στους 13 βαθμούς, υποχρεώνοντάς το στην 10η ήττα του.

Όσο για το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να γκρινιάζουν γιατί η ανατροπή στο β μέρος πάνω στον Ντιγκινί ήταν πέναλτι.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 53' Φαβάλι, 85' Αναστασιάδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55' Πεταυράκης, 75' Ποτουρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
Καλλονή(Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76' Σπυρόπουλος), Μανούσος (87΄Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70' Μάρκοβιτς).
Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (78' Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57' Βάλτερ), Μπουγαΐδης (46'λ.τ. Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.