Την αγωνία αλλά και την αποφασιστικότητα του εκλογικού σώματος για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας  Interview που έγινε για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση».


Σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 1000 ατόμων, προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο υποψήφιος για την αρχηγεία της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, ενώ «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων θα δοθεί για τη δεύτερη θέση. Επίσης παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία σ έναν δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγραφή των προθέσεων της κοινής γνώμης προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο Ευ Μεϊμαράκης με 36%, και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 24% , ο Απ Τζιτζικώστας με 19% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 17%.    Στην ερώτηση «ποιος έχει καταθέσει σήμερα την καλύτερη πρόταση για τη ΝΔ» υψηλότερα , με ποσοστό 31% εμφανίζονται τα ποσοστά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ενώ ακολουθεί με 24% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με 17% οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.
Ενδεικτική της αποφασιστικότητας που φαίνεται να δείχνει το εκλογικό σώμα , είναι η απάντηση σε ποσοστό 87% ότι θα ψηφίσουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ σε ποσοστό 83% οι ερωτηθέντες απαντούν ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν θα μπορούσε να διασπάσει την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.