Φυτώριο, στο οποίο καλλιεργούσε δέκα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, είχε δημιουργήσει, μέσα στο σπίτι του, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, 54χρονος ομογενής, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.


Τον 45χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,  χθες (10-12-2015), μαζί με τον 55χρονο αδελφό του. Σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα της αγοράς κατ’ εξακολούθηση και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Φαίνεται, όμως, πως... δεν είχε βάλει μυαλό.

Καλά οργανωμένο το φυτώριο για skang στο σπίτι των δύο ομογενών στην Καλαμαριά

Αρχικά, στην κατοχή του βρέθηκε δέμα ινδικής κάνναβης βάρους 43,65 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των δύο ομογενών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ειδικός λαμπτήρας που χρησιμοποιείται για την ευδοκίμηση φυτών, ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου και ανεμιστήρας, δύο πλαστικά μπουκάλια με οργανικό λίπασμα σε υγρή μορφή, αυτοσχέδια ταμπελάκια αρίθμησης των γλαστρών, έντεκα κενές πλαστικές γλάστρες που... περίμεναν τη νέα σοδειά, ζυγαριά ακριβείας, μαχαίρι, δυο φιαλίδια που περιείχαν μεθαδόνη σε υγρή μορφή, 94 ναρκωτικά δισκία, μικροδέμα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και ένα τσιγαρλίκι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.