«Προϋπολογισμό - καταιγίδα φόρων» χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε, χθες, στη Βουλή, ο συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης,
σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Ρ/Σ Flash 99,4, σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, το μεσημέρι. 


«Δε φαίνεται πουθενά το κοινωνικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που θέλει να λέγεται Αριστερή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πρόβλεψη του προϋπολογισμού για τους πρόσφυγες, επισήμανε ότι τα 2 δισεκατομμύρια €,  τα οποία προβλέπονταν να εισπραχθούν από ευρωπαϊκά προγράμματα, «έγιναν… 108 εκατομμύρια €».

«Προχωράμε σε νέα εποχή. Επανερχόμαστε στα ελλείμματα με τον προϋπολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε. 

«Σπεύδουμε, με κινήσεις της τελευταίας στιγμής, να σώσουμε και την παρτίδα και την πατρίδα, στο προσφυγικό, με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι προτάσεις που τσαλακώνουν την εικόνα της Ελλάδος είναι απόρροια της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τα εσωκομματικά της Ν.Δ., τόνισε ότι «οι υποψήφιοι έχουν πιάσει τα μηνύματα των καιρών και θα υπηρετήσουν την ενότητα, την ανανέωση, την ενδυνάμωση, τρίπτυχο που, για μένα, είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την παράταξη». Εξέφρασε την άποψη ότι «μέσα από την εσωκομματική διαδικασία η ΝΔ θα βγει πολύ πιο ισχυρή» και τόνισε πως «το DNA και οι αρχές της ΝΔ θωρακίζουν το κόμμα, ώστε να ελαχιστοποιεί οποιεσδήποτε αρνητικές πιθανότητες για το μέλλον του κόμματος».