Δέματα αγάπης με τρόφιμα παρέδωσε το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης για 50 οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης. 

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε. κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στην επιτυχή προσπάθεια για την συγκέντρωση των "Δεμάτων Αγάπης" τονίζοντας ότι στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι, αφενός να δώσουμε ανακούφιση, ελπίδα, αλληλεγγύη και χαρά στις οικογένειες των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της οικονομικής κρίσης, ειδικά τώρα κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αφετέρου, με δράσεις και πράξεις σαν κι αυτή, να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερους συμπολίτες μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης» Θεόδωρος Ασπασίδης στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας που για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αλληλεγγύης και ευχήθηκε σε όλους η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει ξανά σε κάθε ελληνική οικογένεια, υγεία, γαλήνη, δύναμη και πίστη ότι θα σύντομα ξεπερασθούν τα δεινά που έφερε στον τόπο μας η οικονομική κρίση.