Θα ταλαιπωρηθούν όσοι θελήσουν να μετακινηθούν με τα αστικά λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, μέρα της 24ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.


Τα μέλη του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα ο Οργανισμός, να κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. 

Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45΄ και το τελευταίο 23:00΄περίπου. Ανά γραμμή θα υπάρχει ένα λεωφορείο, εκτός από τις γραμμές που εξυπηρετούν μακρινές διαδρομές (όπως για τον Λαγκαδά και το Χορτιάτη, το ΙΚΕΑ, τα ΚΤΕΛ και το Πανεπιστήμιο) όπου θα υπάρχουν δύο λεωφορεία. Αυτό σημαίνει ότι, στην καλύτερη περίπτωση, κάποιος θα περιμένει στη στάση πάνω από 45' για να περάσει κάποιο λεωφορείο.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν  «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10΄ - 06:25΄ όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α. θα κινηθούν με ένα λεωφορείο στην πρωινή και ένα λεωφορείο στην απογευματινή βάρδια.
       
Ο Ο.Α.Σ.Θ., με ανακοίνωσή του, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας,  τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.