Σειρά από δραστηριότητες ετοιμάζει ο Σύλλογος Α.Λ.ΤΡΟΥΙΣΤΕΣ αποφοίτων λυκείου Τούμπας για το επόμενο χρονικό διάστημα: Ημερίδα με ιατρικά θέματα και μπαζάρ σε Τούμπα και Χαλκιδική!


Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 ώρα 11 το πρωί, οργανώνει ημερίδα με ιατρικά θέματα και ομιλητή τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Μάριο Πετρά, για την εκπαίδευση στην τεχνική της τεχνητής αναπνοής και τη χρησιμότητα των ακτινολογικών-απεικονιστικών μεθόδων στη διάγνωση.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 από τις 11 το πρωί οργανώνει παζάρι Χριστουγεννιάτικων-εορταστικών συνθέσεων, δημιουργίες των επιτίμων μελών συζύγων συμμαθητών του Συλλόγου, στο αμφιθέατρο της Δ' Δημοτικής κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την συνεργασία του προέδρου Κώστα Τσιαπακίδη του Δ.Σ της κοινότητας και του σωματείου Άρτος και Δράση.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10 το πρωί στο Πολύγυρο Χαλκιδικής και σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί, οργανώνει νέο παζάρι Χριστουγεννιάτικων-εορταστικών συνθέσεων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Πολυγύρου.

Φωτογραφία από το αρχείο