Αυτό είχε πολλά χρόνια να συμβεί στον ΠΑΟΚ… Μετά το τέλος του αγώνα, εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών μπήκαν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να μιλήσουν στους παίκτες και στον προπονητή!


Οι εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των οργανωμένων οπαδών, πήραν φυσικά την άδεια των στελεχών της ομάδας, προκειμένου να μπουν στα αποδυτηρια…

Η επίσκεψη ήταν ήρεμη. Αυτό που αρχικά τους τόνισαν είναι πως δεν γίνεται να χάνουν βαθμούς χωρίς να μάχονται, σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και σε αυτά που δεν τους πάνε καλά.  Τους παρότρυναν, αν υπάρχουν προβλήματα, να βγουν και να τα πουν, προσθέτοντας: "Δεν γίνεται να φταίει ένας προπονητής κάθε χρόνο".

Κλείνοντας τους είπαν πως είναι δίπλα τους, και φυσικά πως περιμένουν να ανατραπεί η κακή εικόνα που βγάζει η ομάδα προς τα έξω.

Μίλησε και ο Άρνενσεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν αποφάσισε να μιλήσει μετά το σημερινό κάζο με τον Πανθρακικό στην Τούμπα, ζητώντας ουσιαστικά ψυχραιμία, καθώς όπως είπε, ο ΠΑΟΚ είναι σε διαδικασία χτισίματος ομάδας και θα έχει τέτοια κενά αέρος και εξέφρασε τη στήριξή του στον προπονητή και στην ομάδα.

Είπε χαρακτηριστικά ο Άρνεσεν :

“Σε κάθε ομάδα του κόσμου υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Είναι δύσκολη εβδομάδα. Όταν έχεις τόσα πολλά καινούρια πρόσωπα, καινούριο προπονητή και φιλοσοφία, χρειάζεται χρόνος για να φτάσεις εκεί, που πρέπει. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Ο Χαρίσης, είναι 2,5 ώρες από το σπίτι του, αλλά είναι πρώτη φορά μακριά από την οικογένειά του, πρέπει να αναλάβει ευθύνες να δείξει αυτό, που πρέπει. Είναι πολλά σαν κι αυτόν.

Οι ομάδες που χτίζουν, είναι φυσιολογικό να έχουν 2-3 βουτιές μέσα στη σεζόν. Απ΄ αυτό το σημείο, πρέπει να βγεις πιο δυνατός. Να σταθεί ο ένας παίκτης δίπλα στον άλλον, είμαστε μεγάλος σύλλογος, δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε στα άσχημα αποτελέσματα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή κι αισιοδοξώ ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Τώρα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να δείξουν χαρακτήρα.

Κοιτάμε να κάνουμε ότι πρέπει. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση όταν δεν κερδίζει. Είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας, που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Ο προπονητής αλλάζει παίκτες, αλλάζει συστήματα, διότι προκύπτει η ανάγκη για φρεσκάρισμα, είτε λόγω ντεφορμαρίσματος κάποιων παικτών, είτε λόγω τραυματισμών.

Για μεταγραφικά, είναι κακή στιγμή να μιλήσουμε. Οι υπάρχοντες παίκτες χρειάζονται την προσοχή μας”


Για τις επαφές με Κάκο και Χαλκιά, ο Άρνεσεν είπε : “Σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάμε να κάνουμε τα πάντα, για να γίνουμε καλύτεροι. Προφανώς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να υποστηρίξουμε περισσότερο την ομάδα”.

Με πληροφορίες από το www.thessports.gr