Οι εισπράξεις που έκανε ο 56χρονος συνταξιούχος -πλέον- δικαστικός υπάλληλος πήγαιναν, όχι υπέρ του Δημοσίου, αλλά υπέρ... πίστεως και πατρίδος! Τις έβαζε στην τσέπη του!


Ο 56χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χθες(20-11-2015) το πρωί, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν: 

• Ένταλμα Σύλληψης του 1ου Ανακριτικού Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για το αδίκημα της Υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση και για
• Τέσσερις(!) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για Υπεξαίρεση στην Υπηρεσία, Ψευδή Βεβαίωση, Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και Έκδοση ακάλυπτης επιταγής, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, 1 μηνός και στην καταβολή χρηματικής ποινής.

Σύμφωνα με τις δικογραφίες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος υπεξαιρούσε διάφορα ποσά υπέρ του δημοσίου επί έξι συναπτά έτη! Πάντα σύμφωνα με τη δικογραφία έβαλε στην τσέπη του  34.620,99 ευρώ!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.