ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κερδίστε μία πρόσκληση για όποια προβολή θέλετε στο 56o Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΠέντε ημέρες προβολών απέμειναν για το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το salonicanews.com προσφέρει σε δέκα από εσάς τη δυνατότητα να δείτε όποια ταινία επιθυμείτε. Δείτε πως:


Στείλτε μας email στη διεύθυνση salonicanews@gmail.com, ή μήνυμα Inbox στη σελίδα του salonicanews στο Facebook (κλικ εδώ).  Μην ξεχάσετε να γράψετε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε μία ΜΟΝΗ πρόσκληση για όποια προβολή όποιας ταινίας επιθυμείτε (εκτός της ταινίας που θα προβληθεί στην τελετή λήξης στο Ολύμπιον). 

Η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 11/11 και τα αποτελέσματά της θα αναρτηθούν στις 19.00. Οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από το Πωλητήριο / Festival Shop (είσοδος Αποθήκης Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης) έως την Κυριακή 15/11, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Για την παραλαβή οι νικητές χρειάζεται να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Να σημειώσουμε ότι οι νικητές πρέπει να ανταλλάξουν την πρόσκληση με εισιτήριο μηδενικής αξίας.

Καλή τύχη και… καλή θέαση!

Σχόλια