Η φετινή διοργάνωση «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» συνεχίζει με πληθώρα συμμετοχών από πολλές χώρες του κόσμου και θεατρικές ομάδες από την Ελλάδα. 

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος για την UNESCO κ. Αικατερίνη Τζιτζικώστα και οι ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη.
Σε δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν των καλεσμένων της από την πρόεδρο της UNESCO Oλύμπου Κατερίνα Μπίντα- Φαργκάνη τιμήθηκε από την οργανωτική επιτροπή ο Νικήτας Τσακίρογλου με το βραβείο που θέσπισαν τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ», «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΓΕΡΑΣ». 

Το «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΓΕΡΑΣ» είναι μία τιμητική διάκριση που απονέμεται σε ανθρώπους που συμβάλλουν με την προσφορά τους στη διατήρηση, έρευνα και διάδοση του αρχαίου δράματος παντοιοτρόπως. 

Ο όμιλος Ολύμπου για την Unesco συνεπής με τις αρχές και τους σκοπούς του συμβάλλει και φέτος στη διεξαγωγή της νεανικής αυτής διοργάνωσης που κοσμεί την Πιερία. Στη δεξίωση που δόθηκε στο ΚΤΗΜΑ ΦΑΡΓΚΑΝΗ παραβρέθηκαν οι θρησκευτικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Πιερίας, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.