Ηρωίνη και χασίς από τη Βουλγαρία έφερναν 44χρονος Έλληνας και 37χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

 

Η εξάρθρωση του κυκώματος των διακινητών ναρκωτικών άρχισε όταν εντοπίστηκε στην Περαία ο 44χρονος να εμπορεύεται ναρκωτικά. Συνελήφθη και οδήγησε στον συνεργό του.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν δέμα ηρωίνης βάρους 162 γραμμαρίων, 2.750 ευρώ και 1.187 λέβα Βουλγαρίας, για τα οποία η αστυνομία υποστηρίζει ότι προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και πέντε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επίσης, στο σπίτι του 44χρονου στην Περαία βρέθηκαν μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης (σε φούντα) βάρους 15 γραμμαρίων, μικροδέμα κατεργασμένης κάνναβης (σε πλάκα) βάρους 2,7 γραμμαρίων και 300 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος ήταν αυτός που έφερνε τα ναρκωτικά από τη Βουλγαρία. Οι δυο άνδρες έκλειναν ραντεβού σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, που του υπέδειξε ο 37χρονος. Τα χρήματα για την αγορά των ναρκωτικών προκαταβάλλονταν…

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται.