Φαίνεται πως ο Ηρακλής πήρε τον... αέρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ισοπαλία για το πρωτάθλημα, ισοπαλία και στο κύπελλο...
Μια ελαφρά υπεροχή είχε ο γηπεδούχος,αλλά κι ο Ηρακλής μπήκε μεταμορφωμένος στο β μέρος και έκλεισε για ένα 10λεπτο τους Γιαννιώτες στα καρέ τους. Οι παίκτες του κατάφεραν, μάλιστα, να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να ισοφαρίσουν τον ΠΑΣ που προηγήθηκε.

Ελάχιστα πράγματα είχε το α μέρος: Το μακρινό σουτ του Ηλιάδη, στην αρχή του αγώνα, που απογειώθηκε κι έδιωξε στο "Γ" ο Χουάντερσον είναι η καλύτερη προσπάθεια των Γιαννιωτών.

Από την πλευρά του, ο Ηρακλής άρχισε το παιχνίδι ασύνδετα (ήταν σαφές ότι οι παίκτες που χρησιμοποιεί ο Παπαδόπουλος δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί), αλλά λεπτό με το λεπτό πήραν τα... πάνω τους και βγήκαν μπροστά. Η διπλή ευκαιρία του 44' είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν σ' αυτό το διάστημα. Κάποιες κάθετες μπαλιές έμειναν αναξιοποίητες.

Στο β μέρος οι κάθετες προς την εστία του Βελλίδη ήταν περισσότερες, αλλά από περιεχόμενο... μηδέν. Όχι ότι οι Γιαννιώτες έκαναν κάτι το ιδιαίτερο... Εν κατακλείδι, αν δεν έρχονταν δυο στημένες φάσεις (το φάουλ για τον ΠΑΣ και το κόρνερ για τον Ηρακλή) γκολ δε θα βλέπαμε...

Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με ελάχιστες τελικές, ακόμη λιγότερες τελικές προς την εστία (μη σας... κοροϊδεύουν οι αριθμοί: Τρεις τελικές προς τον Χουάντερσον θύμιζαν... μηλάκια που παίζουν τα παιδιά και άλλες τρεις προς τον Βελλίδη ήταν γρήγορες κινήσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΣ προς τη μπάλα). Όποιος επιμένει σε κάτι άλλο, χρειάζεται, επειγόντως, ένα γεύμα με καλής ποιότητας ψάρια και καρότα...

Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ: Τσάβες 75' / Λουκίνας 78
Κίτρινες: Καρανίκας 36', Στρούνα 63' / Χαντί 41', Ρομάνο 45+1', Ιντζόγλου 61'
Κόκκινες:
Διαιτητές:Καραντώνης (Ημαθίας) Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Νταλούκας (Τρικάλων), 4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Γιάννινα:Βελλίδης, Τσουκαλάς(71' Τζημόπουλος), Στρούνα, Γιάκος, Μπέριος, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Καρανίκας, Φερφελής(60΄Τσάβες), Ηλιάδης(74' Ίλιτς), Γαρουφαλιάς.
Στον πάγκο: Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Ίλιτς, Τσάβες, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Μασούρας.
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρλίτος(67' Κυριακίδης), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο(84' Βέλλιος), Χαντί, Κάσσος(89' Πασάς), Λουκίνας.
Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Τσότρας, Κυριακίδης, Μακρής, Τσιλιανίδης, Πασάς, Βέλλιος.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό