«Άτακτες» ήταν οι ομάδες στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με πρόστιμα από το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας αρχής.

 

Το πιο υψηλό καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ (15.000 ευρώ)  για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τη Βέροια, ενώ ο Ολυμπιακός για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε με 8.350 ευρώ, μόνο που το πρόστιμο αφορά και την 2η αγωνιστική.

Επίσης, κανείς από το πρωτοβάθμιο δεν είδε την κροτίδα που προσγειώθηκε δίπλα από εικονολήπτη του συνδρομητικού καναλιού στο ΟΑΚΑ, όταν εκείνος έπαιρνε κοντινά πλάνα των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Από κει και πέρα:

ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ

ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Π. Καρτάλη (διερμηνέα) : Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Π. Καρτάλη. Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ συνολική χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Π. ΚΑΡΤΑΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, Γ. Κεραμιδά (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κεραμιδά καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:Απαλλάσσει τον κ. Γ. Κεραμιδά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ την χρηματική ποινή των τετρακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ