Νίκη μετά το 1981, στο Περιστέρι, για τον ΠΑΟΚ! Με συμμετοχή του Μπερμπάτοφ και στα δυο γκολ (αλλά... πώς):


Το 1-1 το έκανε με... γονατιά και στο 1-2 χόρεψε... τσάμικο, για να χτυπήσει η μπάλα από το δεξί του στο αριστερό, να καταλήξει στον Μακ κι ο Σλοβάκος, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ...

Ο Δικέφαλος δικαιούνταν τη νίκη. Ήταν καλύτερος, αφού ο Ατρόμητος προτίμησε να ελέγχει κυρίως την άμυνα, να ψάχνει με βαθιές μπαλιές το Ναπολεόνι και όταν σκόραρε, το έκανε με μακρινό σουτ από τον Ούμπιντες. Οι γηπεδούχοι είχαν, όλο κι όλο, ένα 20λεπτο στο β μέρος (όταν σκόραραν) και δε θύμιζαν την ομάδα άλλων ετών. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρά το καλό τους 20λεπτο, δεν κατάφεραν να πάρουν την κατοχή, που παρέμεινε στον Δικέφαλο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μπει πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, όπως συνηθίζει. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν εκτός μεγάλης περιοχής τον Μακ και τον Ροντρίγκες, αλλά και τον Αθανασιάδη, ενώ μάρκαραν με βοήθειες τον Πέλκα που δεν πέρασε σχεδόν ούτε μπαλιά.

Στο α μέρος, ο Δικέφαλος προσπαθούσε να κάνει επιθέσεις κυρίως από τα άκρα, αφού οι πρώτες προσπάθειες για να γίνει κάτι από τον άξονα "σκάλωσαν". Ήταν, όμως, μονότονος, αφού δεν προσπαθούσε καθόλου από τα δεξιά, με τον Κωνσταντινίδη να δείχνει πως δεν είχε μπει στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε μουδιασμένα, κλεισμένος πίσω και μόνον μετά το ημίωρη βγήκε από το καβούκι του.

Η αλλαγή του Μπερμπάτοφ στο 58' ανακάτεψε λίγο την τράπουλα, αλλά ήρθε το γκολ κι ο ΠΑΟΚ έδειχνε να τα χάνει. Συνήλθε, πάντως, γρήγορα, ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και χάρη στον Μπερμπάντοφ και την τύχη, έκανε την ανατροπή και πήρε διπλό στο Περιστέρι μετά από το... 1981!

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες έκαναν ζέσταμα, έσβησαν οι προβολείς του γηπέδου. Η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα και το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 15'.

Η ταυτότητα του αγώνα:
ΓΚΟΛ: 63’ Ούμπιδες - 72’ Μπερμπάτοφ, 90’ Μακ
ΔΟΚΑΡΙΑ: 80’ Ουσέρο - 33’ Κάτσε
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 24’ Γοδόι, 70’ Ουσέρο, 81’ Γκορμπούνοφ, 83’ Κιβρακίδης, 90’+ Πίτου Γκαρσία - 90’ Μακ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιδες, Μπρίτο (58’ Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ (46’ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι
ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ (71’ Σάμπο), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59’ Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης (65’ Ζάιρο)

Θυμηθείτε το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό: