Ημέρα διπλών εγκαινίων η σημερινή για την 80η ΔΕΘ. Η φετινή διοργάνωση θα εγκαινιαστεί σήμερα, αλλά ανοίγει αύριο, 5 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της για το κοινό, και θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Απόψε στις 20:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει την 80η ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 19:00, η πρωθυπουργός, κα Βασιλική Θάνου, θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης των «Μαγεμένων» στο περίπτερο 3.

Αύριο, 5 Σεπτεμβρίου, η επετειακή 80η ΔΕΘ θα είναι επισκέψιμη από τις 10:00 έως τις 22:00, ωράριο που θα ισχύει τόσο για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, όσο και για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τις καθημερινές η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16:00 έως τις 22:00.

Με τις ασύγκριτες «Μαγεμένες», με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συναυλιών σε καθημερινή βάση και μια ευρεία γκάμα εκθεμάτων και επιχειρηματικών συμμετοχών, η 80η ΔΕΘ θα δώσει τον ρυθμό της μεγάλης «γιορτής» της Θεσσαλονίκης για τις επόμενες εννέα ημέρες. Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την 80η ΔΕΘ, να περιηγηθεί στα περίπτερά της και να γίνει κοινωνός μιας συμβολικής διοργάνωσης, που κλείνει μέσα της 80 χρόνια ιστορίας.