Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που ο Παναθηναϊκός δείχνει πολύ λίγος εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα και πάλι να ακουστεί το γνωστό σύνθημα για τις βαριές φανέλες από την εξέδρα…

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο της νίκης με ένα γκολ του Ατζαγκούν που ήταν ιδιαίτερα τυχερό. Χρειάστηκε να γλιστρήσει ένας αμυντικός για να βγει χώρο ο Ατζαγκούν, να πιάσει στραβοκλοτσιά που έδωσε, όμως, ανάποδα φάλτσα στη μπάλα και να κάνει λάθος εκτίμηση ο τερματοφύλακας… Τρία λάθη έκαναν ένα σωστό κι ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0.

Εκτός από μια καλή προσπάθεια του Μπεργκ που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι ένα τετ α τετ του Καλτσά που έδιωξε ο Ολιμπά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα και δίκαια οι φιλοξενούμενοι τα βάζουν με την τύχη τους. Ειδικά επειδή το γκολ μπήκε σε μια στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Πλατανιάς θα πήγαινε στα αποδυτήρια με το “χ” (στο 45)…

Να σκεφτεί κανείς ότι ο Πλατανιάς είχε… περισσότερες τελικές, μέσα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό…

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 45'+ Ατζαγκούν
ΔΟΚΑΡΙ: 47’ Μπεργκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - 49’ Σελίν, 64’ Κουλιμπαλί
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο (90’ Τριανταφυλλόπουλος), Ζέκα, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ατζαγκούν (57’ Αμπέντ), Καρέλης (64’ Καλτσάς), Μπεργκ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (76’ Γιακουμάκης), Ντίνας, Μενδρινός, Αποστολόπουλος (56’ Τσουράκης), Ράμος (82’ Γουνδουλάκης).