Αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, στις 20.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Ανοιχτό Θέατρο των Βυζαντινών Νερόμυλων στην Πολίχνη.

 

Η εκδήλωση, με έργα Ravel και Cesar Franck, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη, ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η συναυλία είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, το Δήμο Παύλου Μελά και του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα πριν την εκδήλωση, στις 19:45, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο αρχαιολογικό πάρκο των Βυζαντινών Νερόμυλων, από την αρχαιολόγο Μαρία Συμαλίδου.

Για την εξυπηρέτηση των θεατών, θα ξεκινήσει λεωφορείο από το Δημαρχείο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Καραολή και Δημητρίου 1), στις 19.15, που θα τους μεταφέρει δωρεάν στο σημείο της συναυλίας.

Η πρόσβαση στους Βυζαντινούς Νερόμυλους είναι εφικτή με το αστικό λεωφορείο Νο 1 που ξεκινάει από το σταθμό των ΚΤΕΛ και με Ι.Χ. από την περιφερειακή οδό, μέσω της εξόδου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.