Μια φρικιαστική ιστορία ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει, ήδη, σχηματίσει δικογραφία κατά του δράστη.

 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ένας 40χρονος βίαζε την 10χρονη αδελφή της γυναίκας του! Μάλιστα, η ιστορία αυτή είχε αρχίσει από τότε που το κοριτσάκι ήταν, μόλις, τεσσάρων χρόνων!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 10χρονο κοριτσάκι, συνοδευόμενο από τον πατέρα του αλλά και την ίδια την αδελφή της, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός! Όπως υποστήριξε, από τότε που ήταν μόλις τεσσάρων χρόνων, το 2009, ο 34χρονος –τότε- σύζυγος της αδελφής του, άρχισε, σταδιακά, να ασελγεί σε βάρος του!

Μάλιστα, ο νεαρός “γαμπρός”, δεν περιορίστηκε μόνον σε χάδια και φιλιά αλλά, σταδιακά, με τα χρόνια –πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- προχώρησε και σε άλλες πράξεις: Έφθασε ως τον βιασμό! Ήταν τότε που η 10χρονη δεν άντεξε άλλο και είπε τα πάντα στους δικούς της ανθρώπους.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για «αποπλάνηση παιδιού», «βιασμό», «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» και «κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια». Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή, ενώ το 10χρονο κοριτσάκι θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.