Για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού συνελήφθη, χθες, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, κατά τη διάρκεια πορείας οπαδών, ένας φίλαθλος του Άρη, 32 ετών.


Από την ίδια ανακοίνωση προκύπτει ότι έγιναν 28 προσαγωγές, χωρίς, όμως, να διαπιστώνεται αν κάποιοι από τους φιλάθλους αυτούς οδηγούνται, σήμερα, στον εισαγγελέα, αφού δεν προκύπτει να διέπραξαν κάποιο αδίκημα.

Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πορείας συνελήφθησαν τέσσερις αστυνομικοί, από τους οποίους ο ένας σοβαρά -και γι αυτόν το λόγο νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

"Συνελήφθη, την (31-08-2015), 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε πορεία φιλάθλων ομάδας της Θεσσαλονίκης, που διήλθε χθες (31-08-2015), μέσω κεντρικών οδών της πόλης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Διατάραξης κοινής Ειρήνης και απόπειρας απρόκλητης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού. Επίσης, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πορείας, προσήχθησαν  συνολικά (28) άτομα, ενώ τραυματίστηκαν τέσσερις (4) αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας (1) νοσηλεύεται".