Την πρόκρισή του στα play off του Europa League εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, καθώς στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού της διοργάνωσης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σπαρτάκ Τρνάβα στη Σλοβακία (είχε νικήσει 1-0 στην Τούμπα).


Χάρις στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στο 48΄ ο Κωνσταντινίδης θα βρεθεί αύριο στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν. Ο Σάμπο έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 34΄ με πέναλτι, ενώ ο «δικέφαλος» τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σκόνδρα στο 67΄ με κόκκινη κάρτα.

Για άλλη μία φορά, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μια κακή διαιτησία, ενώ η Σπαρτάκ Τράβνα έπαιξε ίδια κι απαράμιλλα με το πρώτο της παιχνίδι στην Τούμπα: Αν περάσει η μπάλα, δε θα περάσει ο παίκτης. Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος και πριν την αστεία ενέργεια του Όλσεν είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αλλά και μετά το 1-0 δεν κινδύνεψε στο ελάχιστο, ακόμη κι όταν έπαιζε με 10 παίκτες.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 33πεν. Σάμπο - 48' Κωνσταντινίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βελτζ (Γερμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15' Γκρέσακ, 47' Χαλίλοβιτς, 70' Τοθ, 83' – 19' Τζαβέλλας, 24' Πέλκας, 33' Ολσεν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66' Σκόνδρας
ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ (Γιάμπαρεκ): Κάμεναρ, Γιανέτσκα, Μπόρτελ, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς, Κασάδο (79΄Μπάεζ), Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (79' Μίκινιτς), Βόιτους (62' Βόιτους).
ΠΑΟΚ(Τούντορ): Όλσεν, Σκόνδρας, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε (81' Σαββίδης), Μακ, Μυστακίδης (57' Κουλούρης (69' Πούγγουρας)), Κοροβέσης, Πέλκας.