Ένα γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του α μέρους, αποσυντόνισε τον Ηρακλή κι έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Καυτανζόγλειο…

 

Ο Ηρακλής ήταν σαφώς καλύτερος στο α μέρος, αλλά κόντρα στη μορφή του αγώνα, τον έριξε στο καναβάτσο ο Μπακασέτας στο 90+3… Οι Ηρακλειδείς δεν κατάφεραν να συνέλθουν στην ανάπαυλα, μπήκαν μουδιασμένα στο β μέρος κι έχασαν πολύτιμο χρόνο.

Συνήλθαν ένα 15λεπτο πριν τη λήξη (βοήθησε και μια… αποβολή αντιπάλου), αλλά δεν είχαν την ψυχραιμία σε –τουλάχιστον- δυο περιπτώσεις να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα και να αλλάξουν το παιχνίδι. Ειδικά στο 80’, αν προλάβαινε ο Μπουλούτ τον αμυντικό, υπήρχε χρόνος για να ΄ρθουν τα πάνω – κάτω.

Από την άλλη πλευρά είδαμε τα γνωστά: Παίκτες που πάθαιναν κράμπα ο ένας πίσω από τον άλλον, μπάλες που καθυστερούσαν να επιστρέψουν, άνθρωποι από τον πάγκο που… έκαναν καθυστέρηση. Ο σκοπός, βλέπετε, αγιάζει τα μέσα…

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ: 45'+3' Μπακασέτας

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραβασίλης (Καβάλας)

Κόκκινες κάρτες: 62' Αργυρόπουλος (δυο κίτρινες)

Κίτρινες κάρτες: 19' Μπακασέτας, 26' Ιντζόγλου, 50' Τσιλιανίδης, 78' Κόρμπος, 78' Περόνε, 92' Μπαρτολίνι

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65' Μπουλούτ), Λάζαρ (23' Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46' Χαντί), Περόνε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79' Μητρόπουλος), Μπουμάλ, Μπακασέτας (68' Βλάχος), Ανσαριφάρντ (56' Καραμάνος).