Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.
Μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.

 


Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3, στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νοτιά Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.