iraklis_panigiria_20150726_01Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι, Ηρακλής και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο Στάμου με γυριστό σουτ στο 46′ και ο Μάκος στο 80′ με πλασέ σε κενό τέρμα, μετά από τραγικό λάθος του Χουάντερσον. Στις καθυστερήσεις δόθηκε πέναλτι - μαϊμού στον Παναιτωλικό, με τον Κούσα να αστοχεί από την άσπρη βούλα σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Παρά τις δυσκολίες λόγω του βρεγμένου αγωνιστικού χώρου(σε κάποια σημεία του οποίου είχε συγκεντρωθεί νερό από την καταιγίδα που προηγήθηκε του αγώνα), ο Ηρακλής επέβαλε το ρυθμό του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους για την άμυνα του Παναιτωλικού.

Στο πρώτο μέρος ξεχώρισαν ο Παύλος Κυριακίδης και ο Κοστίν Λαζάρ που ήταν πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αγωνιζόμενος απέναντι στην πρώην ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο κορυφαίος ήταν ο Δημήτρης Στάμου, ο οποίος ήταν σταθερός αμυντικά, ενώ σε μια προώθησή του πέτυχε και το γκολ. Στον αγώνα βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Ηρακλή για να παρακολουθήσουν αλλά και να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Ηρακλής : Πέρνις (46′ Χουάντερσον), Μπουκουβάλας (46′ Κάσσος), Σαραμαντάς (46′ Πασάς), Ζιαμπάρης (46′ Στάμου), Μπαρτολίνι (46′ Καρασαλίδης), Ιντζόγλου (46′ Πουρτουλίδης), Λάζαρ (46′ Ζαμπάζης, 87′ Αμαραντίδης), Χαντί (46′ Μπουλούτ), Κυριακίδης (46′ Ρομάνο), Τσιλιανίδης (46′ Βέλλιος), Λουκίνας (46′ Περόνε, 87′ Αβραμίδης).

Παναιτωλικός : Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχεράνο, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Μαλεζάς, , Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου