Δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, στον μπασκετικό Άρη, για τα χρέη προηγούμενων ετών, αφού τα έχουν υπολογίσει και, σύμφωνα με τα δικά τους “τεφτέρια” το ποσόν δεν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

 

Παρόλα αυτά, επειδή πολλά γράφτηκαν, στην ΚΑΕ δεν αφήνουν την υπόθεση στην τύχη της, αλλά τη μελετούν, για να είναι έτοιμοι να απαντήσουν με τον ανάλογο τρόπο.

Τα χρήματα αυτά οφείλονται στον Κλαρκ, ο οποίος πήρε αντί χρημάτων συναλλαγματικές, οι οποίες δεν πληρώθηκαν. Στην ΚΑΕ, όμως, έφθασε, πριν μερικές ημέρες, εξώδικο του μάνατζερ του παίκτη, που υποστηρίζει ότι έχει λαμβάνειν… περίπου ένα εκατομμύριο! Πώς αυξήθηκε το ποσόν; Ο μάνατζερ έβαλε στα οφειλόμενα το τμήμα του συμβολαίου του παίκτη που δεν πληρώθηκε επειδή έπαιζε σε άλλη ομάδα, όπως έκανε και με άλλους, δικούς του παίκτες και… φούσκωσε την οφειλή. Επίσης, υπολόγισε το δικό του ποσοστό.

Από την ΚΑΕ υποστηρίζουν ότι ο Άρης δεν οφείλει τα τμήματα των συμβολαίων των παικτών όταν αυτοί αγωνίζονταν, μετά τους “κίτρινους” σε άλλες ομάδες. Επίσης, αμφισβητούν, βάσει συμβολαίων, τα ποσοστά του μάνατζερ. Υπογραμμίζουν δε, ότι πέρα από την εξώδικο δεν έχει γίνει, ακόμη, κάποια προσφυγή στην FIBA και τονίζουν πως, έτσι, δεν υπάρχει καμία απολύτως απόφαση για να μην γίνουν μεταγραφές από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Με πληροφορίες από το http://www.allaboutaris.com/